Rólunk

Az Aralica apartmanház 10 km-re helyezkedik el a horvátországi határtól, Nagyharsány központjában, közvetlenül a Szársomlyó hegy lábánál a villányi borvidéken. A “Piroska és a Marko” elnevezésű apartmanjainkban 16 főt (8-8 fő) tudunk kényelmesen elszállásolni. Lehetőséget kínálunk szeretteivel való kikapcsolódásra egy igazi mediterrán hangulatú udvarban. Egy garantáltan privát szférában élvezheti családjával, barátaival, ismerőseivel a Balkán hangulatot Marko gazdánál. Wellness központ áll vendégeink rendelkezésére: egy 6 személyes szabadtéri jakuzzi fényterápiával, egy infravörös szauna, egy finn szauna a föld alatt, és egy fitness terem. Az Aralica toronyban megismerheti az Ördög szántotta hegy regéjét, bemutatjuk Önöknek a Szársomlyó legendáját.

Élvezze a horvát specialitásainkat a kiváló villányi borok társaságában, színvonalas környezetben. Éttermünkben családi rendezvényeket, esküvőket, céges rendezvényeket, mini konferenciákat tudunk lebonyolítani maximum 40 fő részvételéig.

Ismerje meg Villányt és környékét, hazánk legjobb boraival rendelkező régióját. Látogassa meg a borospincénket, melyekben az alsó kategóriától kezdve a prémium helyi borokig minden megtalálható. Kérésére egy napos kirándulást szervezünk Önnek és családjának. Szívesen bemutatjuk Dél-Baranya nevezetességeit, történelmi helyszíneit a kiváló minőségű borok mellett.

Sok szeretettel várjuk, legyen a vendégünk, élvezze az Aralica udvar minden pillanatát!

A hely, ahol senki sem zavarja!